09-04-2019

Vacature Cafetaria/Catering medewerkers

Wij zijn per direct op zoek naar Cafetaria/Catering medewerkers.

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca of ben jij op zoek naar een baan naast je studie dan zijn wij wat voor JOU !!

Wij zijn al vanaf 01 maart 1998 actief met onze cafetaria in 's-Gravendeel. Wij zijn een cafetaria die meer in huis heeft dan je denkt. Met name ook op catering gebied doen wij veel en maken wij veel zelf. Naast buffetten, koude hapjes, salades e.d. gaan wij ook op pad met onze foodtruck. Deze foodtruck staat op feesten en partijen op aanvraag. Bij grote partijen kan er ook bediening gevraagd worden. Ook dit is een mogelijkheid bij ons.

Op cafetaria gebied maken wij heel veel producten zelf in onze keuken. Daarnaast hebben wij een gezellig terras wat open gaat bij goed en mooi weer. Niet alleen om de friet en snacks staan wij bekend, maar ook voor diverse luxe broodjes welke vers worden afgebakken en belegd.

In de functie ben je belangrijk op de werkvloer. Je bent klantvriendelijk, je bent een harde werker en je bent een gezellige collega.

Wat ga je doen:

Klanten te woord staan bij de kassa

Klanten afrekenen

Bestellingen maken van de klanten

Friet en snacks bakken

Onze assortiment wat wij zelf bereiden maken in de keuken

Luxe broodjes bereiden

Bij mooi weer zorgen dat het terras op orde is

Bij mooi weer op het terras bedienen

Milkshakes tappen

Ys coupes bereiden

 

Wat bieden wij:

Uren in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden

Elke maandag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, Kerstdagen, Oud-en Nieuw vrij

Je kunt direct aan de slag

Een leuk, enthousiast, maar vooral standvastig team

Wil je meer weten over deze vacature of heb je er al direct zin in om bij ons te komen werken, stuur dan een mail naar paulus@paulusfritespaleis.nl en wij nemen contact met je op.